در سال‌ های اخیر به دلیل رشد فزاینده جمعیت نیاز به اجرای پروژه های ساختمان سازی و تهیه مسکن بسیار احساس می شود. با توجه به افزایش حجم پروژه های ساخت و ساز، این امر ضرورت دارد که پروژه ها از حالت سنتی به روش های نوین ساخت و ساز صنعتی و انبوه سازی تغییر پیدا کنند. مهمترین مزایای که ساخت و سازهای صنعتی برای ساختمان سازی ارائه می دهند، عواملی همچون سبک سازی، مقاوم سازی، صرفه جویی در مصالح، مصرف بهینه انرژی در کلیه مراحل ساخت و بهره برداری، افزایش دوام و طول عمر ساختمان، به کارگیری مصالح با کیفیت، اجرای پروژه در زمان کوتاه، کاهش هزینه های ساخت و اجرا نظایر این ها می‌باشد.

برای اینکه پروژه های ساختمان سازی همانند آنچه در فوق به آن اشاره شد به صورت کامل و جامع به پایان برسند، این امر مستلزم مدیریت و برنامه‌ریزی دقیق در صنعت ساخت و ساز است. در این مطلب قصد داریم به مقایسه ساختمان سازی شیوه های صنعتی و سنتی بپردازیم.

پروژه های ساختمان سازی سنتی و صنعتی چه تفاوتی با هم دارند؟

پروژه های ساختمان سازی سنتی و صنعتی چه تفاوتی با هم دارند؟

۱- سرعت عملیات ساختمان سازی

یکی از اولین و مهمترین عواملی که در خصوص مقایسه اجرای پروژه های ساختمان سازی به شیوه های سنتی و صنعتی مطرح می‌شود، تفاوت در سرعت اجرا و پایان پروژه است. زمان به پایان رسیدن یک پروژه ساختمانی در حقیقت، انتخاب سیستم سنتی یا صنعتی را تعیین می‌کند. اگر از شیوه های سنتی استفاده شود، پروژه ‌ها بیش از حد لازم طول می کشند که در حقیقت، بسیاری از پیمانکاران به این مسئله علاقه ای نشان نمی دهند! از طرف مقابل، روش های نوین ساخت و ساز صنعتی قادر است زمان اجرای کامل پروژه را تا مقدار قابل توجهی کاهش دهد. این دقیقاً همان چیزی است که مجریان پروژه های ساختمانی به دنبال آن هستند. در روش های صنعتی ساخت و ساز، بیشتر مصالح در کارخانه ها تولید می شوند و سپس تا محل پروژه منتقل می گردند.


ادامه مطلب


آذر فلز پایون پروژه ,صنعتی ,سازی ,ساخت ,ساختمان ,سنتی ,ساختمان سازی ,اجرای پروژه ,نوین ساخت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گوگل وب سایت سایت تخصصی کمپانی سونی soodibaspar پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان خاطرات همینجوری قرآنیکا آموزش گرافیک به زبان ساده ما پابرهنگان وارثان تاریخیم فروشگاه اینترنتی آموزش نگهداری انواع گل و گیاه